werkplaats_29

WERKPLAATS

Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur zodat wij alle courante en ook jonge auto's, met veelal uitgebreide elektronica aan boord, kunnen onderhouden en repareren.

Ruim en uitgebreide werkplaats
In onze werkplaats zijn vier- en twee kolombruggen geplaatst, zodat we ook gemakkelijk aan de onderkant van het voertuig de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Banden afdeling
Vakgarage Alberts heeft een modern banden dé- en monteerapparaat waarmee ook de banden op uw kostbare lichtmetalen velgen zonder beschadiging van de velgen kunnen worden omgelegd. Het op de foto getoonde balanceerapparaat zorgt op elektronische manier dat uw banden tot op 3 gram nauwkeurig kunnen worden uitgebalanceerd. Hierdoor is het bijna onmogelijk dat uw stuur van uw auto nog trilt door onbalans van de door ons uitgebalanceerde banden. Overigens is bij prijsopgaaf van nieuwe banden de door ons genoemde verkoopprijs altijd inclusief gratis montage, uitbalanceren en ventiel. Met ons nieuwe banden de en monteer machine kunnen wij nu ook run-flat banden monteren.

Auto – elektronica
Voor de jongere wagens hebben wij de benodigde apparatuur in huis, zoals .b.v. de hier getoonde computer om de boordcomputer van uw auto te kunnen uitlezen en te controleren op eventuele storingen.Ook zullen we bij onderhoud aan uw wagen de boordcomputer die het onderhoudschema bijhoud gaan resetten.

Speciaal gereedschap
Voor de meeste courante auto modellen is bij reparatie speciaal voor dat model vervaardigd gereedschap nodig. Van de meeste wagens hebben we dat speciaal gereedschap in voorraad.

Airconditioning
Veel nieuwe auto’s worden standaard afgeleverd met een aircosysteem. Dat brengt met zich mee dat dit ook moet worden onderhouden. Het is dan ook erg belangrijk om uw aircosysteem jaarlijks door ons te laten controleren op voldoende koudemiddel en/of lekkage. Te weinig koudemiddel veroorzaakt te weinig smering en dat brengt hoge reparatie kosten met zich mee. Vakgarage Alberts is een Stek erkend aircobedrijf, en wij voldoen dan ook aan de daaraan gekoppelde strenge regelgeving. 

De mensen van Vakgarage Alberts
Wij ontfermen ons graag over uw waardevolle bezit. Onze gecertificeerde manier van werken is voor u de waarborg van kwaliteit van de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Onze vaste klantenkring zal u dit kunnen bevestigen. Mogen wij ook u binnenkort tot onze klantenkring rekenen?